Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cyborg ostaje bez ekspresnog revanša, White objasnio situaciju | Fight Site

Cyborg ostaje bez ekspresnog revanša, White objasnio situaciju

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.01.2019 11:47h Autor:

Amanda Nunes UFC 232

Manje od minute trebala je Amanda Nunes za pobjedu nad Cris Cyborg čime je postala prva UFC-ova borkinja s dvostrukom titulom, ali i prva koja je u 13 godina uspjela poraziti do tog trenutka najopasniju borkinju u povijesti ženskog MMA-a.

Djelovalo je to prilično impresivno na UFC 232 priredbi, ali unatoč tome se odmah nakon borbe povukla rasprava o revanšu. Cyborg je ekspresno zatražila novu priliku, no njena sunarodnjakinja nije bila zainteresirana te je pojedinim objavama dala naslutiti da se trenutno nema namjeru vraćati u perolaku.

Pobornik ideje o ekspresnom revanšu, čini se, nije ni Dana White koji je nešto više o tome rekao na press konferenciji kojom je najavljen večerašnji event u Brooklynu.

“Postoji razlog zašto je bilo potrebno puno vremena za tu borbu. Dovoljno je teško braniti jedan pojas. Amanda će dogovoriti jednu drugu borbu, a isto će se dogoditi i s Cris pa ćemo tek onda vidjeti kako dalje. Svatko ima svoje mišljenje o situaciji, ali ako obje pobjede u idućim nastupima, onda bi i taj revanš bio ogroman. To je velika i važna borba. Vidjet ćemo…”, poručio je White.

Gasi li UFC žensku perolaku kategoriju? Nova objava Amande Nunes navodi na tako nešto

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI