Cyborg odgovorila: Borila bih se protiv Ronde Rousey u kečerima, njen smiješni trener tamo i pripada

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.09.2017 19:28h Autor:

Cristiane Justino

Cris Cyborg je putem svog Instagram profila odgovorila Edmundu Tarverdyanu na izjavu kako bi volio da se Ronda Rousey još jednom vrati u kavez i bori upravo protiv nje.

Brazilka je vrlo aktivna na društvenim mrežama te prati borilačke portale, tako da je vrlo brzo došla do Tarverdyanovih izjava, podijeljenih na gornjem linku. Nije mogla ostati ravnodušna, nego je odlučila odgovoriti putem objave na Instagramu:

“Ukoliko bi se Ronda uistinu vraćala, za nju bi bilo puno bolje da se bori protiv Mieshe Tate. Nas dvije smo sada u jednim potpuno različitim fazama karijere. Htjela sam se boriti protiv nje dok je psihički, fizički i mentalno bila na svom vrhuncu, sada to jednostavno nema nikakvog smisla. Tada je imala svo samopouzdanje svijeta, nije bila nokautirana dva puta u nizu, a ljudi su govorili da može boksati protiv Floyda Mayweathera.”

Još je nešto dodala o situaciji u kojoj se nalazila prije dvije godine, kada je pokušavala skinuti kilograme i doći na težinu koja bi je dovela do te borbe. Ipak, malo nakon toga je Rousey poražena od Holly Holm i to je palo u vodu, a Cyborg je neko vrijeme nastupala u međukategoriji, da bi se onda konačno i za stalno vratila u perolaku:

“Toliko sam htjela boriti se protiv nje da sam se gotovo ubila pokušavajući spustiti se na težinu koja bi mi to omogućila. Otišla sam do najmanje težine koje sam mogla, samo da bih dokazala kako mogu biti spremna fanovima ponuditi tu borbu. Ona je istovremeno tražila svaku moguću ispriku da do te borbe ne dođe. Za mene je to poglavlje završeno.”

Ipak, postoji jedna opcija kada bi se njih dvije mogle naći oči u oči u borbi, ili barem nećemu što se američkoj publici predstavlja kao borba.

“Borila bih se protiv nje, ali među kečerima u WWE. Uostalom, njen trener je smiješan i tamo bi jednostavno savršeno pristajao u njenom kutu. On zapravo tamo i pripada, on je zapravo jedna loša šala. Tu bih borbu ponudila fanovima. Za nju bi to bio jedan korak bliže Hollywoodu, a meni prilika da dodatno testiram svoje fizičke atribute.”

Cyborg trenutno nema ugovorenu iduću borbu, nakon što je na UFC 214 eventu došla do pojasa UFC prvakinje, pobjedom nad Tonyom Evinger.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI