Cyborg o meču s Rousey: Mislim da će se dogoditi!

UFC 17.02.2015 11:42h Autor:

Cris Justino

Dugo vremena se špekuliralo o meču Ronde Rousey i Cris Justino, poznatije kao "Cyborg". Ubrzo će dvije borkinje biti udaljene samo jedan dan, jedan kilometar i 4,5 kila od mogućeg dogovora meča. 

Justino će braniti svoj Invicta perolaki pojas prvakinje 27. veljače u Shrine Auditoriumu protiv Charmine Tweet, a 28.-og će Ronda braniti svoj bantam pojas protiv Cat Zingano u Staples Centru.

Dvorane Shrine Auditorium i Staples Center su udaljene oko kilometar jedna od druge. Za očekivati je da će jedna borkinja doći na nastup one druge, a Justino je optimistična o srazu s Rousey.

"Mislim da ćemo dogovoriti borbu," rekla je Cyborg u MMA Houru. "Mislim da je svi fanovi žele gledati i UFC želi organizirati ovu borbu. Ali sad sam fokusirana na svoju obranu naslova protiv Charmine Tweet."

U jednom trenutku Cyborg je rekla kako se neće spuštati u bantam diviziju zbog problema s rezanjem kila. Nakon toga je UFC-ov CEO, Lorenzo Fertitta, izjavio kako bi volio dovesti Cris u svoju promociju te da je zainteresiran za organiziranje velike borbe između Rousey i Justino.

Kad je upitana da li bi mogla skinuti kilažu za bantam kategoriju jer UFC nema žensku perolaku diviziju, Cyborg je uvjerena kako bi uspjela u tom naumu.

"Prvi put sam išla na dijetu kako bi dokazala da mogu postići 61 kilogram, ali sam ozlijedila zglob te odustala. Znate, vjerujem da je sve moguće, pa tako i dostizanje 61 kilogram. Opet sam na dijeti. Pokušat ću. Ako ne uspijem postići 61 kilogram, možemo se boriti u perolakoj na 65 kila. Vidjet ćemo. Ali sam jako uzbuđena zbog borbe s Tweet. Dati ću sve od sebe zbog mojih navijača, moje obitelji i zbog sebe same."

Mnogi tvrde kako je Cyborg jedina borkinja na svijetu koja Rondi može "uzeti mjeru". No, prvo pričekajmo kako će završiti ovi mečevi protiv Zingano i Tweet. Dana White je izjavio kako je Zingano najteža Rondina protivnica do sad. Ostaje za vidjeti hoće li Rousey pregaziti Cat kao što je to napravila s prijašnjih 10 protivnica.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI