Cyborg: Neka me White pošalje na doping test ili ušuti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.02.2014 10:25h Autor:

Cris Cyborg

Priča o dopingu među MMA borcima uvijek je prisutna. Novinari je često provlače kroz medije što ponekad zna razljutio UFC-ovog predsjednika Danu Whitea.

U jednom je razgovoru poručio novinarima da o dopingu ne pričaju bez dokaza i da je sprema testirati nasumično bilo kojeg borca iz samog vrha kako bi dokazao da UFC u tom pogledu sve poduzima.

No, nakon toga se obrušio na Cris "Cyborg" i izravno je optužio da koristi nedozvoljena sredstva.

"Cyborg izgleda kao Wanderlei Silva. Bila je na toliko droga da joj je glava ovolika. Zar neko zbilja misli da se ona bori čista?"

Cyborg je spremno odgovorila i poručila Whiteu da prestane s optužbama ako nema dokaz.

"Nitko me nema pravo optužiti bez dokaza. Već sam objasnila da je pad na doping testu bio rezultat greške za vrijeme skidanja kilograma za tu borbu. Samo zato što nismo savršeni, nemamo pravo suditi ljudima. Dvije su godine prošle, prošla je suspenzija, vratila sam se uz pomoć Tita Ortiza i Georgea Prajina, koji su mi pružili ruku kada su mi svi drugi okrenuli leđa.", rekla je Cris Cyborg

Testirali su me u dva od posljednja tri meča. Možete me testirati i danas, sutra ili kad god želi. Imam čistu savjest.", rekla je za sportv.globo.com.

U međuvremenu je Tito Ortiz presto biti njen menadžer jer više nije želio trpjeti Whiteove napade i optužbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI