Cyborg napustila pregovore za borbu protiv Holm: Žele me platiti manje nego za prethodnu borbu

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.10.2017 18:31h Autor:

Cristiane Justino

Cristiane Justino napustila je pregovore koje je s UFC-ovom vodila oko dogovaranje svoje prve obrane titule prvakinje perolake kategorije. Objasnila je kako je promocija namjerava platiti manje nego za UFC 214 borbu protiv Tonya Evinger, u kojoj je došla do titule.

UFC je odlučio ispuniti želju fanova, ali i same borkinje te ju pokušati upariti s Holly Holm, koja je doživjela poraz u borbi za prvu prvakinju iste kategorije. Pregovori su trajali već neko vrijeme, a Cyborg je ostavila dojam kako je dogovor blizu, nakon što je postavila plakat za UFC 219 na kojem se nalaze ona i Holm. Ipak, jedna od idućih Twitter objava je sve neugodno iznenadila, nakon što je Brazilka objavila kako je došlo do problema tijekom pregovora.

“Moj sastanak s UFC-om, koji sam trebala imati idući tjedan, je otkazan. Žele me platiti manje za borbu protiv Holly Holm nego što su me platili za borbu protiv Tonye Evinger”, napisala je Cyborg.

Cyborg je za tu borbu zaradila 200.000 dolara, što je bila fiksna cifra bez bonusa. Budući da je sada prvakinja, za očekivati je kako bi na to trebali ići i neki bonusi, no ona je objavila kako je zapravo situacija suprotna. Uslijedili su upiti znači li to da do borbe neće doći.

“Ja ću trenirati jače i napornije nego za bilo koju borbu ikada, a ostalo ću prepustiti u božje ruke”, odgovorila je.

Za Cyborg bi to trebala biti prva obrana UFC titule i ukupno četvrta UFC borba. Holm je u svom posljednjem nastupu odradila povratak u bantam kategoriju te je nokautom savladala Bethe Correiu. Time je prekunula niz od tri poraza, uključujući dvije borbe za titulu, no to UFC-u ne predstavlja problem oko davanja još jedne velike prilike.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI