Cyborg Justino i Megan Anderson pojačavaju UFC 214 borbom za titulu prvakinje

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.06.2017 10:19h Autor:

Cyborg vs. Anderson

Već sada vrlo jaki UFC 214 postaje još jači nakon što je Cyborg Justino saznala protivnicu za nastup na ovom eventu. Biti će to Invicta prvakinja Megan Anderson, a ulog je pojas UFC prvakinje, koji će tako biti oduzet Germaine de Randamie.

Kako mediji saznaju, borba je tek u procesu dogovaranja, no budući da su obje borkinje ranije izražavale interes za tu borbu, čini se da neće trebati dugo prije nego što bude službeno potvrđena. Cyborg je već ranije potvrdila kako nastupa na spomenutom eventu, 29. srpnja te se samo čekalo ime protivnice, a Anderson joj je bila među prvima na listi prioriteta.

Ipak, prvobitno se činilo kako Anderson neće biti njena protivnica, budući da je Amerikanka potvrdila obranu titule Invicta prvakinje, ali jako dobri odnosi dvaju promocija, kao i činjenica da joj je ovo velika prilika, bi ipak trebali dovesti do otkazivanja te borbe i seobe  27-godišnje Anderson pod okrilje UFC-a, gdje će odmah napasti titulu. Inače, ova djevojka trenira u dvorani UFC borca Jamesa Krausea, a njen profesionalni skor je devet pobjeda i dva poraza. Visoka je 182 centimetra te posjeduje zavidne kickboxing kvalitete.

Ukoliko se pitanje što će biti s Germaine de Randamie, pojas će joj biti oduzet, budući da je Nizozemka otvoreno rekla kako se ne namjerava boriti protiv Cris Cyborg. Time će njeno vrijeme (slučajne) prvakinje vjerojatno biti vrlo brzo zaboravljeno.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI