Cyborg iskopala stare poruke koje su “dokaz” da Rousey ne želi s njom u kavez

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.10.2016 15:38h Autor:

Ronda Rousey i Cristiane Cyborg Justino

Razlog zašto još uvijek nismo vidjeli borbu između Ronde Rousey i Cris Cyborg je taj što “Rowdy” Brazilki uvjetuje da učini “nemoguće” i spusti se u njezinu kategoriju na 61 kilogram.

Za Cyborg, Invicta FC prvakinju do 66 kg, spuštanje u bantam je teško izvedivo, ali je voljna naći se u sredini, kao što je napravila u dvije dosadašnje borbe u UFC-u, gdje se spustila na 63.5 kg, iako joj je prava muka spustiti se čak i na tu kilažu.

Cyborg tvrdi da Rousey borbu s njom zapravo izbjegava, a tome u prilog idu Rondine Twitter objave iz 2011. koje je Brazilka iskopala. Rousey je tada predlagala točno ono što Cyborg želi, ali danas i radi- borbe na 63.5 kg s borkinjama iz bantama.

“Znate li što bi bila dobra ideja? Da UFC ima kategoriju do 63.5 kg, a Stikeforce do 61 kg i 66 kg, a da se borkinje slobodno kreću po promocijama. Na taj način bi ova do 63.5 bila ‘otvorena’ divizja u kojoj bi borkinje iz obje kategorije mogle imate velike borbe u UFC-u“, pisala je Rousey 2011.

No tu nije kraj. Rousey u to vrijeme uopće nije bantam borkinja, a kada ju je fan upitao može li se spustiti na 63.5 kg i odraditi borbu s nekim iz bantama poput Mieshe Tate, odgovorila je kako je “63.5 izvedivo gotovo na dnevnoj bazi, dok 61 nije.”

Cyborg se dobro nasmijala na stare poruke i rekla kako je to “dobra ideja”,  ali je Rousey također poručila “da se treba umiroviti i priznati da nikada nije htjela borbu s njom.”

Rousey je bila prvakinja UFC-ove bantam kategorije do studenog prošle godine kada je izgubila naslov protiv Holly Holm na UFC 196 priredbi što je ujedno bio i njezin posljednji nastup.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI