Cyborg i Holm dobile tri nabrijavajuće nove najave (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.12.2017 19:01h Autor:

Cyborg vs. Holm

Još je devet dana preostalo do UFC-ovog spektakla za kraj godine i vjerojatno najveće ženske MMA borbe u 2017. godine. To je naravno borba Cris Cyborg i Holly Holm, koja predvodi UFC 219 event, a njih dvije zvijezdu su tri fenomenalne kratke najave koje će nabrijati i one koji ženski MMA “ne priznaju”.

Nije teško zaključiti koja je uloga Holly Holm u ovom duelu. Ona u borbu ulazi kao američka junakinja spremna da savlada Brazilku koja svoje protivnike jednostavno čisti jednu za drugom, bez da ijednom od njih da i trenutak ikakve šanse. No, Holly Holm je nešto drugačije. Bivša boksačka prvakinja bila je unaprijed otpisana i protiv Ronde Rousey pa je napravila jedno od najvećih iznenađenja u povijesti MMA i time potvrdila kako može sve.

No, spada li u to sve i pobjeda nad nevjerojatnom Cris Cyborg, saznati ćemo tek kada uđu u oktogon i odmjere snage. Ovo su tri najave koje bi vas, ukoliko već niste odlučili, trebale nagovoriti da posvetite svoje vrijeme ovom eventu i duelu njih dvije u prvom planu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI