Cyborg: Holly će bježati od mene po ringu, ali ja ću je naći (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.08.2017 10:44h Autor:

Cris Cyborg

Cris Cyborg je spremna za svoju prvu obranu naslova novopečene prvakinje u perolakoj kategoriji Ultimate Fighting Championshipa. Iako je Brazilka rekla u startu, po osvajanju pojasa, da se sada planira dobro odmoriti, a prva obrana bi slijedila ili krajem godine ili čak 2018., Cyborg je očito promijenila planove. Željezo se kuje dok je vruće, rekla bi stara poslovica…

Winkeljohn: Holly Holm može rastaviti Cyborg na proste faktore i nokautirati je!

“To je borba koju bi fanovi voljeli. Mislim da bi to bila sjajna borba. Ona je odlična udaračica, ja sam stand up borkinja i zato bi činile dobar match up. Tako da sam samo to rekla, nisam htjela prozivati Holly. Osim toga, Holly se već borila u ovoj kategoriji. Ponavljam, ovo je bila samo ideja, koga god mi UFC da, ja ću prihvatiti”, rekla je u uvodu intervjua koji je u utorak dala UFC prvakinja Cris Cyborg, a prenosi MMAFighting.

Nekoliko riječi je rekla i o slabostima eventualne protivnice i bivše prvakinje u bantam kategoriji…

“Bila sam u New Yorku kada se borila i gledala sam je uživo. Ona ima dobar stand up, ali u MMA-ju postoje razni dijelovi borbe koju možete iskoristiti u svoju korist. Možete nekoga rušiti, možete grapplati s protivnikom. Holly je tada pokušala rušiti svoju protivnicu, ali nije uspijevala u tome. Možda ja u ovom meču mogu demonstrirati malo svog grapplinga, možda ćemo ostati na nogama. Ne znam, ovo je MMA. Vidjet ćemo, sigurna sam da će ovo biti uzbudljiv meč. Bila bi dobar izazov. Kontra gard je, drugačije se bori. Više udara nogama od drugih borkinja. To je dobar izazov za mene i moj tim. Stoga da, to je velik izazov.”

Cyborg se ne brine zbog izjava trenera Holly Holm koji je uvjeren da bi njegova borkinja svladala aktualnu prvakinju…

“Holly nikada nije nokautirala djevojku s rukama. Nije previše agresivna, a zato nije toliko niti opasna za mene. Ja sam ta koja se voli boriti i ići naprijed, pa je to dobar sukob stilova. Znam da će od mene bježati u ringu, ali ja ću je pronaći. Već tri puta je pobjegla od mene, nisu htjeli prihvatiti meč zbog raznih razloga. Lako je kada trener priča umjesto tebe, neka Holly sama nešto kaže. Ne vjerujem da vjeruje u svoju pobjedu, jer bi inače već ranije prihvatila meč. Ali dobro, ako je tako, neka ga sada prihvate”, zaključuje ponajbolja borkinja današnjice.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI