Cyborg demantirala svog šefa i zaprijetila odlaskom iz UFC-a: “Idemo vidjeti što drugi promotori kažu…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.06.2019 10:12h Autor:

Cris Cyborg

Predsjednik UFC-a Dana White je notorno poznat po izgovaranju neistina ili izjava koje se kasnije pokažu kao neistinite. Pa je tako nedavno izjavio da sumnja u to kako bivša prvakinja Cris Cyborg uopće želi revanš protiv Amande Nunes. Čini se kako se brazilska borilačka ikona ne slaže s njim pa je odlučila demantirati javno svog šefa.

Dapače, očito vrlo nezadovoljna Brazilka je prilično direktno najavila pregovore s drugim promocijama u kojima bi je mogli gledati u budućnosti.

“Nunes se želi boriti protiv Cyborg ponovno. No, ne vjerujem da se Cyborg želi ponovno boriti protiv nje. Ali Nunes želi meč protiv Cyborg”, izjavio je čelnik elitne svjetske MMA promocije odgovarajući na pitanja novinara o tome što je sljedeće za te dvije top borkinje UFC-a.

No, bivša prvakinja je “na nož dočekala” takve Whiteove riječi jer smatra da one ne izražavaju istinu. Cyborg želi novu šansu protiv Nunes i želi ponovno doći na tron perolake kategorije.

“Bila sam kod kuće, gledala sam press konferenciju i ne mogu vjerovati svojim ušima što je Dana White govorio”, započela je svoj odgovor Brazilka te je nastavila:

“Ako vjeruješ da sam uplašena ili da ne želim revanš, vjerojatno si isti tip fana koji je vjerovao da se Ronda Rousey želi boriti protiv mene svaki put kada bi Dana White to rekao ispred kamera.”

I zaista, čelnik UFC-a, tada opčinjen svojom najvećom zvijezdom je u više navrata javno govorio kako Rousey želi obračun s Cris Cyborg koji se nikada u konačnici nije dogodio. Ronda je uvjetovala da Brazilka spusti u bantam kategoriju što je bila potpuno nemoguće.

“Svi znaju da sam tražila da odmah odredimo revanš, no rekli su mi NE nakon devet mjeseci čekanja. Prilika stiže, ja ću dobiti priliku vidjeti koliko vrijedim u očima drugih promotora. Mislim da je to fora čuti prije nego što čuješ nešto što je za tebe ovako bezvrijedno. Idemo onda vidjeti što drugi promotori imaju za reći”, zaključila je bivša prvakinja.

Cris Cyborg je od početka UFC karijere imala prilično loš odnos s čelništvom promocije. U jednom trenutku ju je organizacija Dane Whitea ipak prigrlila kao svoju prvakinju, no dojam je da su jedva dočekali njezin pad. 33-godišnja Brazilka u karijeri ima 20 pobjeda i 2 poraza. Nije nastupala od poraza protiv Amande Nunes koji se dogodio na posljednjoj priredbi u 2018. godini.

 

View this post on Instagram

 

#1 BS! If you are a fan and believe I am scared or do not want a Rematch with Amanda Nunes then you are probably the same fan who use to believe Ronda Rousey wanted to fight Cris Cyborg every time Dana said it in an interview. Today at 10:45 pst I will be joining @arielhelwani on @espnmma to explain what’s going on about this rematch and my upcoming #ufc240 fight #CyborgNation 😂🙏 _____ 🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷 Se você é fã e acredita que eu estou com medo ou não quero uma Revanche com Amanda Nunes, então você é provavelmente o mesmo fã que acredita que Ronda Rousey queria lutar com Cris Cyborg toda vez que Dana disse isso em uma entrevista. Hoje às 10:45 pst eu vou me juntar a @arielhelwani no @espnmma para explicar o que está acontecendo sobre esta revanche e sobre minha luta #ufc240 #CyborgNation 🙏😂

A post shared by ®️Cris Cyborg 🕊🔥 (@criscyborg) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI