Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cyborg definitivno stiže u UFC za meč protiv Ronde! | Fight Site

Cyborg definitivno stiže u UFC za meč protiv Ronde!

UFC 06.12.2012 09:13h Autor:

Cris Santos

UFC još uvijek u svojoj ženskoj diviziji ima tek jednu članicu, očito im se ne žuri potpisati ugovore s ostalim borkinjama, no jedna je ipak u prednost. Radi se, naravno, o Cris "Cyborg" Santos čiji se meč protiv Ronde Rousey nestrpljivo iščekuje.

Dana White očito se nadao da bi se njih dvije mogle boriti na UFC-u 157, ali Cyborg se pobunila zbog kilaže, jer smatra da su dva mjeseca premalo vremena da bi došla u bantam kategoriju.

"Datum borbe još uvijek nije siguran, prihvatila bih UFC 157, ali pošto moram biti u bantam kategoriji treba mi ipak dosta više vremena za to. Spremna sam prihvatiti taj izazov i spustiti kilažu, ali to je dug i težak proces i treba mi više od dva mjeseca", rekla je Cyborg.

Iako su se nedavno pojavile informacije da je liječnik čak zabranio Cris da spušta kilažu, to očito ipak neće u konačnici biti prepreka, UFC je preveliki izazov. "Moj je veliki san boriti se u UFC-u, možete biti sigurni da ću dati sve od sebe u mečevima i napraviti što god mogu kako bih slavila. Imamo veliku odgovornost kako bi opravdale dolazak ženskih mečeva u UFC", smatra Cris.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI