Cyborg će ponovno prihvatiti međukategoriju jedino za borbu protiv velikog imena

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.11.2016 18:47h Autor:

cristiane-justino

Cristiane Cyborg Justino uspješno je odradila svoja prva dva UFC nastupa, no protivnice ipak nisu bile respektabilna MMA imena. Zbog toga se postavlja pitanje što je idući korak nje i UFC-a u zajedničkoj suradnji.

Justino je prošle dvije borbe odradila u međukategoriji, što možda i ne bi bio problem da nije prošla izuzetno težak proces skidanja kilograma za posljednju borbu, onu protiv Line Lansberg na Fight Nightu koji su predvodile. Justino je spremna ipak se još jednom upustiti u tu avanturu, no ovog puta ipak ima neke uvjete:

“Prvi put sam skidala kilograme u Curitibi, jer sam htjela nastupiti u svom gradu, a drugi je naravno bio zbog Brazila, gdje sam predvodila event. No, sada bih to učinila još jedino za neki “superfight”, tipa protiv Ronde Rousey. Dokazala sam kako mogu zadovoljiti te kilograme. 

Respektiram sve moje protivnike, ali pogledajte primjer Line Lansberg. Malo ljudi zna za nju, ali ona je bila jako dobra protivnika, cura iza sebe iza 70 muay thai mečeva. No, da bih i dalje žrtvovala svoje tijelo za takvo skidanje kilograma, želim respektabilnu protivnicu, želim veliko ime. Želim neku borbu koju fanovi žele gledati, u suprotnom ne vidim da je to vrijedno svega što moram proći da bih skinula kilograme.”

Cristiane bi uskoro trebala braniti titulu Invicta prvakinje do 66 kilograma, a konstantno lobira prema UFC-u da službenu uvedu njenu kategoriju. No, vodstvo promocije za sada nije zainteresirano za to, jer smatraju kako Brazilka zapravo nema pravu konkurenciju unutar nje. To zapravo i nije daleko od istine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI