Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Curtis Blaydes: Brock Lesnar je lažnjak, ne zanimaju me borbe protiv takvih tipova | Fight Site

Curtis Blaydes: Brock Lesnar je lažnjak, ne zanimaju me borbe protiv takvih tipova

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.07.2018 14:56h Autor:

Curtis Blaydes

Curtis Blaydes po jako puno karakteristika nije slika standardnog UFC borca, a posebno po vlastitim izjavama. Jedna iz te kolekcije kao temu ima Brocka Lesnara i potencijalnu borbu Blaydesa protiv njega.

Nakon što je u svojoj posljednjoj borbi bez prevelikih poteškoća savladao Alistaira Overeema, Curtis Blaydes je postao možda i najizgledniji borac na listi izazivača teške kategorije UFC-a. Iza sebe ima sjajan niz, a svakom borbom djeluje sve bolji. No, nije sigurno da će borba za titulu mogla biti njegova, tj. hoće li biti idući. Teško je pretpostaviti što bi mu moglo uslijediti.

Tako je ovaj borac, koji je nedavno imao izjavu kako se ne voli boriti, ali da mu je to najlakši način da dođe do što veće zarade, upitan o potencijalnoj borbi protiv Brocka Lesnara, koji bi mogao ove jeseni odraditi svoj novi UFC nastup. Pretpostavlja se da bi mu protivnik trebao biti teškaški prvak, no to neće biti tako ukoliko to ostane Stipe Miočić. On je već izjavio kako je borbom protiv Cormiera gotov za ovu godinu pa ostaje pitanje protiv koga bi se to Lesnar mogao boriti. Čini se da niti Blaydes ne bi mogao biti taj, odnosno ne privlači ga ta borba pa čak niti kada zna koliko bi njome mogao zaraditi.

“Mislim da je Brock Lesnar nebitan, apsolutno nije relevantan. Nije se zapravo borio godinama, a i kada se borio nije bio pravi borac. Njegove ruke su nula, udaračke tehnike su mu čista nula. Sve što ima je jedna vrsta direkta. I ne, ne želim se boriti protiv Brocka Lesnara. Njegova vrijednost je nikakva i preko njega ne bih dobio nikakvu priliku za napredak. Znam da bi se fanovima tako što svidjelo, no to mi nije najvažnije. Ono što mene zanima je napredak u rankingu, dolazak do pojasa te da zaradim novac na pravi način”, vrlo je zanimljiva izjava Blaydesa, koji je tako na neki način odbio bilo kakvu opciju susresti se s do sada najvećom UFC-ovom teškaškom zvijezdom, odnosno borcem koji bi svakom svom protivniku osigurao veliku cifru novaca.

Čini se kako Blaydes do svoje zarade želi doći sportskim putem i to je za svaku pohvalu. Ovako nešto o Lesnaru još nismo čuli, iako mnogi borci upravo to misle, ali sve dok postoji šansa da možda oni dobiju priliku zaraditi borbom protiv njega, takvi će šutjeti. Što se tiče Blaydesa, on je nedavno izjavio kako se nada nastupu krajem ljeta, ukoliko ne bude idući na listi za titulu. Ukoliko UFC odluči da će on biti idući izazivač, spreman je čekati koliko god bude potrebno.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI