Cung Le zagrizao na Andersonovu ponudu

UFC 29.01.2013 07:42h Autor:

Cung Le

Andersonov kamp prilično pažljivo odabire mogućeg protivnika za idućeg izazivača u srednjoj kategoriji, a posljednji na listi njihovih želja je Cung Le, nakon što je otkriveno da će Luke Rockhold biti zauzet najvjerojatnije borbom protiv Vitora Belforta.

Nije trebalo predugo čekati na reakciju samog Cunga koji bi vrlo radio prihvatio ponudu i borio se protiv Andersona za titulu prvaka. No, nije poznato što o tome misle čelnici UFC-a. Dana White je čak već lagano iziritiran stalnim prohtjevima koji stižu od Andersonovih menadžera.

"Ja sam potpuno otvoren za tu opciju. Ne bih imao ništa protiv meča s Andersonom. Sretan sam što sam u igri za tu borbu, jer ipak postoji još nekoliko odličnih boraca koji također zaslužuju tu priliku. Primjerice Weidman i Rockhold također imaju pravo napasti izazivača", smatra Le.

"Ukoliko do meča između mene i Andersona ipak dođe, sigurno se neću uplašiti zato jer je na drugoj strani pound-for-pound najbolji MMA borac svijeta. Imat ću ogromnu želju da vidim koliko mogu, uostalom zato se i natječemo, zato se i borimo. Ja obožavam izazove", dodao je Cung.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI