Cung Le potvrdio borbu protiv Belforta: Neka Vitor samo priča!

UFC 12.09.2011 08:02h Autor:

Chung Le i Vitor Belfort

I bivši Strikeforceov prvak, Cung Le, je potvrdio da će se na UFC-u 139 boriti protiv Vitora Belforta. Nakon što je postalo jasno da je Le potpisao ugovor s UFC-om i da će debitirati protiv bivšeg prvaka, izjavu je dao za Heavy.com.

“Bit ću dio UFC-a 139 i borit ću se s Vitorom. Jako sam uzbuđen, a ovo je također i velika čast za mene. Nije mala stvar postati dio UFC-a. Želio bih zahvaliti Dani Whiteu i Lorenzu Fertitti na danoj priliku. Doslovno ću ostaviti srce u kavezu”, izjavio je Le.

Iako je Le poznato MMA ime, Belfort je u posljednjim izjavama dao naslutiti da “nema pojma tko je Chung Le, niti što je postigao u svojoj karijeri”.

Novopečeni UFC-ovac se ne brine previše zbog ovakvih izjava.

“Njegove me riječi ne bole. Može pričati što god hoće. Riješiti ćemo sve što imamo 19. studenog i onda ću mu dati priliku da priča. Ne volim pričati, pa neka on slobodno preuzme tu zadaću. Ja ću raditi svoj posao, a on neka govori u San Joseu”, objašnjava Le i dodaje:

“No, Vitor je vrlo opasan protivnik. I ja sam opasan, stoga imamo dva opasna borca u kavezu. Vidjet ćemo tko je opasniji.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI