Cung Le o meču s Franklinom: Pobjednik časti krafnama i čokoladom

UFC 24.03.2012 09:08h Autor:

Slomljeni nos Cung Leja

Osim duge pauze koju je morao odraditi zbog ozljede i operacije, bivši UFC-ov prvak će se u povratničkom meču protiv Cung Leja na UFC-u 148 morati suočiti i sa skidanjem kilograma. Nakon nekoliko godina provedenih u poluteškoj kategoriji, Franklin se odlučio spustiti među malo manje dečke, a upravo zbog toga mu je nekadašnji Strikeforceov prvak poručio:

“Skidanje kilograma je vrlo nezahvalan posao. To nikako nije zabavno. Nedavno sam čitao da Rich ima slabost na slatko. I ja sam takav. Koliko se sjećam voli krafne ili nešto slično. Ja sam ljubitelj čokolade. Nakon što odradimo posao u kavezu, pobjednik bi mogao častiti ovog drugog kolačima ili čokoladom.”

Le je u nastavku razgovora za Tapout Radio pokušao biti malo ozbiljniji.

“Velika je čast boriti se protiv bivšeg UFC prvaka. Uzbuđen sam jer ću se vratiti u oktogon jer moje srce pripada upravo tamo. Vjerujem da će se raditi o sjajnoj borbi i da ćemo obojica u meč ući maksimalno pripremljeni.”

U UFC premijeri Le nije uspio pobijediti Wanderleija Silvu…

“Silva je ušao u meč sa sjajnom taktikom. Gledajući sve njegove borbe, on uvijek ide prema naprijed. No, u ovom meču je čekao i pokušao me kontrirati. To me potpuno izbacilo iz ritma jer sam se cijelo vrijeme pripremao upravo suprotno – svi moji sparing partneri su išli na mene. Inače sam dosta dobar u ‘naganjanju’ protivnika po kavezu, no za ovaj meč to uopće nisam trenirao. Moram mu skinuti kapu jer je odradio odličan taktički meč.”

“Nakon dvoboja me moj trener, Javier Mendez, napao jer u nekim situacijama nisam dovršio posao, a Wand je bio uzdrman. Umjesto toga, ja sam išao na spektakularan nokaut kružnim udarcima. Trebao sam se držati klasike. No, to je sada prošlost – prihvatio sam poraz i krenuo dalje. Čast je boriti se protiv Wanda, a sada će mi biti čast boriti se protiv Franklina.”

UFC 148 je na rasporedu 7. srpnja u Las Vegasu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI