Cung Le favorit protiv Wanda, Rua bolje stoji od Henda

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.11.2011 09:38h Autor:

Wandereli Silva

Zanimljivo je vidjeti kako razmišljaju bookmakeri uoči ultra zanimljivog UFC-a 139 koji će nam ponuditi pregršt zaista spektakularnih dvoboja.

Tko su favoriti, a tko underdogovi?

U glavnom meču večeri, Mauricio Shogun Rua je tek blagi favorit protiv legendarnog Dana Hendersona. I dok je koeficijent na njega 1.85, kvota na donedavnog prvaka Strikeforcea je oko 1.95.

Iznenađujuće ili ne, Cung Le je u svom debitantnskom UFC dvoboju favorit protiv Pride legende Wanderleija Silve. To ne čudi previše s obzirom na posljednje rezultate “Ubojice sa sjekirom”. Kvota na Silvu je oko 2.20, dok se koeficijent na Leja kreće oko 1.65.

Prilično izjednačeno trebalo bi biti i u dvoboju Martina Kampmanna i Ricka Storyja. Barem tako predviđaju kladionice. Dva poraza u nizu za “Hitmana” bacila su ga u poziciju underdoga, dok su bookmakeri odlučili dati prednost Storyju na čiju se pobjedu koeficijenti kreću oko 1.75.

Gotovo identična kvota je i na Kylea Kingsburyja koji će nositi ulogu favorita u dvoboju protiv “Američkog Psiha”, Stephana Bonnara.

Ryan Bader i Urijah Faber su očekivano prilično veliki favoriti u dvobojima proti Brilza, odnosno Bowlesa.

Mauricio “Shogun” Rua vs. Dan Henderson 1.85 – 1.95

Wanderlei Silva vs. Cung Le 2.20 – 1.65

Urijah Faber vs. Brian Bowles 1.45 – 2.90

Rick Story vs. Martin Kampmann 1.75 – 2.10

Stephan Bonnar vs. Kyle Kingsbury 2.10 – 1.75

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI