Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cummins vjeruje da bi pobijedio Cormiera u 90% slučajeva | Fight Site

Cummins vjeruje da bi pobijedio Cormiera u 90% slučajeva

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.06.2014 20:53h Autor:

Daniel Cormier i Patrick Cummins

Patrick Cummins smatra kako duel njega i Daniela Cormiera još nije završio. Štoviše, sad je izjavio da je izvukao pouke iz poraza te da bi svog bivšeg trening partnera savladao u 90% slučajeva kad bi se sastali.

"Iskreno vjerujem, svaki put kad bih ušao u kavez s Danielom Cormierom, mogao bih ga pobijediti. Štoviše, mislim kako bih ga pobijedio u devet od deset slučajeva. Sretan sam što se taj jedan poraz već dogodio, i što sam to skinuo s redoslijeda. Tako da sam sad siguran, kad se sastanemo idući put, nema šanse za izgubim od Cormiera", rekao je Cummins.

Nakon toga je nastavio o tome koje je pouke izvukao iz njihove prve borbe: "Najvažnija stvar koju sam naučio je ta da se moram držati jednog fokusa u borbi. Sad znam da, kako god da se borba odvijala, ne smijem gubiti koncentraciju. To je prilika kad protivniku dozvoliš da svoj plan provede u djelo. U prvih pola minute borbe osjećao sam se kao da ga imam, da sve idem po mom planu. Govorio sam sebi kako pobjeđujem i to me koštalo. Odjednom mi glava više nije bila tamo gdje treba biti i dogodio se brzi poraz. Izvukao sam životnu lekciju."

Idući protivnik mu je Kyle Kingsbury, već za dva mjeseca. "Imao sam namjeru odmoriti dan ili dva i vratiti se treningu. Čuli smo da mu treba protivnik, pomislio sam kako bi to bila dobra borba i odlučio sam se javiti za tu borbu. Nije se borio dvije godine, a vjerujem kako ću ga ovom borbom umiroviti", rekao je Pat.

Kako se čini, Cummins je pun samopouzdanja, a hoće li mu se to vratiti na negativan način, saznati ćemo vrlo brzo.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI