Cummins: Uživam dokazivati ljudima da su bili u krivu

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.12.2014 22:28h Autor:

Patrick Cummins

Patrick Cummins je došao do svoje treće UFC pobjede te je sve bliže mjestu unutar službenog Top 15 rankinga. Kaže da je uživao boriti se u Brazilu, ali da mu je i inače drago što ima puno 'hejtera', jer je to ono što ga dodatno motivira.

Nakon što je u subotu savladao brazilskog ljubimca, Antonia Carlosa Juniora, i to pred njegovom domaćom publikom, Patrick Cummins je, u razgovoru za MMAFighting, rekao nešto o dolasku na gostujući teren, posebno onaj brazilski, pred vrlo temperamentnu publiku.

"Uživam kad me publika mrzi, zato sam uživao u dolasku u Brazil, gdje cijela publika navija protiv tebe. Sviđa mi se to i dodatno me motivira. Samo širite mržnju, meni je potpuno u redu", rekao je sjajni hrvač, koji je u veljači izuzetno 'glasno' debitirao unutar UFC-a. Tad je odradio sjajan posao zamjenskog protivnika Danielu Cormieru, barem što se tiče promocije borbe, no u kavezu se nije dokazao te doživio ekspresni poraz. Ipak, UFC mu je iz zahvalnosti dao drugu priliku, a on ju je iskoristio do maksimuma.

Još je nešto dodao o situaciji u kojoj se nalazio, posebno nakon tog poraza od Cormiera, kad su ga mnogi proglasi nedostojnim mjesta u UFC-u: "Uživam dokazivati ljudima da su bili u krivu. Isto je tako kad imate ljude koji vas jednostavno ne vole, jer to dodatno motivira, a iste te ljude želiš preokrenuti u svoje fanove. Bilo mi je sjajno u Brazilu. Imam veliko poštovanje prema navijačima tamo, jer su toliko vjerni svojim borcima. Ja se nadam da sam i ja stekao poštovanja s njihove strane."

Cumminsov trenutni skor je 7-1 i jedan je od najspominjanijih boraca ove godine. Nije loše za momka koji je još u siječnju posluživao kavu u lokalnom kafiću.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI