Cummins odustao od UFC-a 217 radi “mutantske infekcije stafilokokom” (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.10.2017 10:33h Autor:

Photo: Instagram

Infekcija stafilokokom je očito “u modi”, kada su u pitanju UFC borci. Još je svježe sjećanje na slučaj Kevina Leeja, koji se borio na UFC-u 216 upravo s ovom infekcijom, a uslijedio je novi slučaj.

10-rangirani borac poluteške kategorije Patrick Cummins se trebao vratiti u Octagon protiv sedmoplasiranog Coreyja Andersona na UFC-u 217, koji je na rasporedu 4. studenog. No, nažalost, Cummins je morao odustati upravo radi infekcije stafilokokom.

Da se radi o velikom problemu, Cummins je slikovito otkrio na društvenim mrežama gdje je objavio fotografiju svog desnog stopala koje je najgore zahvaćeno. Infekciju je nazvao mutantskom radi promjene oblika stopala koju je izazvala.

“Četiri vrste antibiotika ne mogu ubiti ovu mutantsku infekciju stafilokokom. Nažalost, morao sam odustati od UFC-a 217. Isprike svima, no uvijek može biti gore!”, napisao je Cummins priloživši na Twitteru fotografije oboljelog stopala.

U posljednja dva dvoboja Cummins je svladao Giana Villantea i Jana Blachowicha. Ukupno u karijeri ima 10 pobjeda i 4 poraza, a u UFC-u je na 6-4. Njegov nesuđeni protivnik Anderson je u posljednjem dvoboju nokautiran od Jimmija Manuwe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI