Cummins: Niste još vidjeli niti 50% mojih mogućnosti

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.07.2014 20:20h Autor:

Patrick Cummins

Patrick Cummins došao je do svoje druge UFC pobjede u razmaku manje od dva mjeseca. Doslovno je uništio Kyle Kingsburya, no on smatra kako fanovi zapravo još nisu vidjeli ni pola onoga što on može.

Nakon što je gotovo niotkuda upao u borbu protiv Daniela Cormiera te zanimljivim trash talkom zaintrigirao MMA javnost, Pat Cummins je sa zadnja dva nastupa pokazao kako u njemu ipak ima potencijala za velike stvari. Prvo je nokautom slavio protiv Rogera Narvaeza, da bi mjesec i pol dana nakon toga potpuno izdominirao Kylea Kingsburya.

"Nakon borbe protiv Narvaeza, treneri su mi rekli da sam prezentirao oko 30% mojih mogućnosti. Nakon ove borbe to je bilo negdje 50%. Niste još ni približno vidjeli što ja sve mogu", rekao je samouvjereni Cummins.

Nakon puno priče, ali nakon toga i brzog poraza od Daniela Cormiera, Cummins je razočarao fanove, no UFC mu je ipak odlučio dati novu priliku, kao nagradu za prihvaćanje te borbe. Ispada da je to bila dobra odluka. Cummins je zahvalan na toj prilici: "Mislim da sam u jedinstvenoj situaciji. Rastem i napredujem svakom borbom u oktogonu. Možda to zvuči čudno, jer su mi 33 godine, no ja sam imao jako malo iskustva i svo pravo iskustvo koje sam stekao je u UFC-u. Moj jedini cilj je da svakom borbom budem sve bolji i bolji."

Naravno da se postavlja pitanje kakav je plan za dalje, a za razliku od nekih ranijih izjava, ovog puta je Pat bio vrlo skroman. "Želim ostati aktivan i boriti se. Najveća stvar koju mogu raditi je skupljati iskustvo, a neki krajnji cilj je boriti se s borcima koju su rangu ispred mene i napredovati."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI