Čudesan nokaut Konga dovoljan za bonus večeri i 50 tisuća dolara!

UFC 27.06.2011 07:40h Autor:

Cheick Kongo

S obzirom na čudesan prevrat i odličan nokaut u dvoboj protiv Pata Barryja, ne čudi da je Francuz Kongo zaradio novac za nokaut večeri.

S 50 tisuća dolara UFC je nagradio najbolje borce na UFC on Versus 4 eventu koji se noćas održao u Pittsburgu. U sjajnoj večeri koja je obilovala odličnim potezima, tu su čast zaradili Cheick Kongo, Joe Lauzon, Charles Oliveira i Nik Lentz.

S obzirom na čudesan prevrat i odličan nokaut u dvoboj protiv Pata Barryja, ne čudi da je Francuz Kongo zaradio novac za nokaut večeri. Lauzon je kimurom prisilio na predaju Britanca Curta Warburtona i to je bilo sasvim dovoljno da i on zasluži 50 tisuća dodatnih dolara.

Iako se radilo o kontroverznoj borbi koja će se dodatno pregledati od strane Atletske Komisije (u pitanju je očito nelegalno koljeno Oliveire), Charles Oliveira i Nick Lentz su neosporno zaslužili bonus za meč večeri. Na koncu je Oliveira slavio gušenjem s leđa, a hoće li se pobjeda zaista pisati njemu, odlučit će se naknadno. Ukoliko to i ne bude slučaj, barem će mu tugu malo ublažiti unosan ček koji je stigao od njegovog poslodavca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI