Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cub Swanson ugovorio borbu za prekid niza od tri poraza | Fight Site

Cub Swanson ugovorio borbu za prekid niza od tri poraza

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.03.2019 10:50h Autor:

Cub Swanson

Cub Swanson ugovorio je novu borbu i fanovi će ga imati priliku gledati već za nešto više od mjesec dana. Popularni borac perolake kategorije nastupit će na Fight Night u Ottawi, gdje ga čeka borba protiv Shanea Burgosa.

Swanson je prije samo 15 mjeseci bio u formi života. Niz od četiri pobjede doveo ga je do borbe protiv Briana Ortege, borbe koja je trebala donijeti novog izazivača do 66 kilograma. Swanson je tu borbu startao jako dobro, no u drugoj rundi je upao u zamku i poražen je prekidom. Da bi stvari po njega bile još gore, 2018. godinu pokušati će brzo zaboraviti jer je u njoj doživio još dva poraza. Bolji od njega bili su Frankie Edgar i Renato Moicano. Od posljednje Cubove borbe prošlo je već osam mjeseci i sad je spreman za povratak.

Ugovorena mu je borba na UFC Fight Nightu 150, koji se 4. svibnja održava u kanadskoj Ottawi. Tamo će tražiti prekid negativnog niza, a UFC mu je nakon dugo vremena namijenio protivnika koji nije iz samog vrha. No, daleko od toga da su mu dali nekoga bezopasnog. U pitanju je Shane Burgon (11-1, 3-1 UFC). Jedan je to od nadolazećih atraktivnih boraca, koji je u svoje četiri borbe već dva puta pokupio bonus za borbu večeri. Za njega je Swanson neupitno najveća borba dosadašnje karijere, jer si pobjedom otvara vrata službenog rankinga kategorije. Cub se tamo trenutno nalazi na osmom mjestu. No, prije svega na ovu borbu treba gledati kao na priliku Swansonu za oporavak.

Mnogi smatraju kako je Cub omekšao otkako je postao otac, budući da su upravo tada krenuli njegovi porazi. Borac koji je prije bio poznat po ubojitom pogledu i fokusu, jedno je vrijeme na Instagramu većinom postavljao fotografije svoje obitelji. U posljednje vrijeme tamo su se ponovno vratili materijali iz dvorane pa fanovi vjeruje da bi se mogao vratiti i onakav Cub kakvog smo i mi vidjeli kao glavnog kandidata za napad na titulu.

Program na koji odlazi ova borba predvodi okršaj lake kategorije između Donalda Cerronea i Ala Iaquinte.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI