Cub Swanson smatra da je kut trebao baciti ručnik i spasiti Do Hoo Choija

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.12.2016 15:51h Autor:

Doo Ho Choi & Cub Swanson/ UFC 206

Cub Swanson i Doo Ho Choi su na UFC-u 206 po mišljenju mnogi odradili možda i najbolju borbu godine. Vatrena bitka u kojoj su oba borca bacali teške udarce, ali niti jedan nije popuštao, završila je jednoglasnom odlukom u korist veterana Swansona. Choi je tako prekinuo niz od 12 pobjeda, ali je svojom čvrstoćom i velikim srcem oduševio fanove diljem svijeta.

“Bilo je nekoliko situacija u kojima sam bacao žestoke serije i pomislio,’Isuse!’ Okrenuo sam glavu da pogledam suca i pitam,’Hoćeš li zaustaviti ovo?’ I kad sam vratio pogled on je već uzvaćao paljbu. Pomislio sam,’Čovječe, ovaj tip jednostavno neće pasti'”, rekao je Swanson na MMA Houru.

Iako mu je Choi dao borbu za pamćenje i nije htio odustati, Swanson ipak vjeruje da je Choijev kut trebao predati borbu u trećoj rundi i tako spasiti 25-godišnjeg nokaut majstora nepotrebne štete.

“Udarao sam ga sa svime što imam, ali on je sve primao. Izbezumio me. Nije bilo frustrirajuće, već sam znao da radim veliku štetu. Iskreno, volio bih da je njegov kut bacio ručnik u trećoj rundi jer sam vidio da ga drži čisto srce. A on je mladi, talentirani borac tako da nema smisla da prima takvu štetu.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI