Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cub Swanson protiv Lobova po deseti put u karijeri slomio ruku | Fight Site

Cub Swanson protiv Lobova po deseti put u karijeri slomio ruku

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.04.2017 19:08h Autor:

Cub Swanson

Cub Swanson sjajan je i izdržljiv borac, no ne u svakom segmentu. Kosti njegovih ruku ipak nisu čvrste u razmjeru s ostatkom njegovog tijela te je prošli vikend doživio već deseti lom ruke u karijeri.

Pet teških rundi odradio je Cub Swanson protiv Artema Lobova te je došao do nove pobjede, osme u posljednjih deset borbi. Ipak, nije uspio da na neki način ne naplati činjenicu da se 25 minuta borio s vrlo čvrstim borcem. Nažalost po njega, došlo je do loma ruke.

“Nažalost, vratio sam se od liječnika i saznao kako sam u određenom trenutku borbe slomio ruku. Ovo je već deseti puta da lomim ruku, tako da mi to stvara male probleme.”

Swanson ne može niti otprilike zaključiti kada je do loma došlo, budući da nije ulazio u neke kombinacije ili neprirodne udarce. Kaže da je za lom vjerojatno zaslužna nevjerojatno izdržljiva glava njegovog protivnika, kojeg je pogodio nebrojeni broj puta.

“Većinom sam udarao pojedinačne udarce jer ima nevjerojatno tvrdu glavu. Svaki puta kada bih ga udario, posebno u posljednje tri runde, osjetio bih bol u rukama. Biti će da mi je jedan od tih udaraca i slomio ruku, ali stvarno ne znam koji bi to mogao biti.”

Ovo bi moglo stvoriti malih poteškoća Swansonu oko povratka i dogovaranja iduće borbe, posebno ukoliko je planirao vrlo brzo se vratiti i dogovoriti novu borbu. Trenutno se ne zna koliko će mu trebati da mu ruka zacijeli. Ipak, vrlo bitno za njega je kako ipak neće morati biti operiran, nego će kost zarasti prirodnim putem.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI