Cub Swanson opovrgnuo glasine o borbi protiv Alda: “Borio bih se protiv njega, ali…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.12.2018 10:57h Autor:

Aldo vs. Swanson

Iako je jučer na više mjesta najavljeno kako će se Cub Swanson i Jose Aldo boriti na UFC 233 eventu, danas je ta vijest opovrgnuta od strane samog Swansona. No, isti je zainteresiran za borbu, jedino mu datum ne odgovara.

Trebao bi to biti revanš njihove borbe iz 2009. godine, koja je završila prije nego što je Swanson išta uspio pokazati. Naime, Aldo je već u prvom napadu pogodio leteće koljeno koje je završilo borbu nakon samo desetak sekundi. Swanson bi se za taj poraz volio revanširati, no kaže kako još ništa nije dogovoreno.

“Sviđa mi se ova borba, ali netko je s vijestima izašao prerano. Ne borim se na UFC 233, ali sam spreman to napraviti na eventu 17. veljače, na ESPN 1“, otkrio je Swanson putem Twittera.

Cub se trenutačno nalazi unutar niza od tri poraza, odnosno bolji od njega bili su Brian Ortega, Frankie Edgar i Renato Moicano. U pitanju su borci iz samog vrha te smo se već i sami pitali zašto mu UFC ne da neku lakšu borbu, odnosno protivniku s rangu s njegovom trenutnom formom. Ukoliko bi doživio četvrti poraz u nizu, neovisno o tome kakvi su mu ga protivnici nanijeli, mnogi bi se već počeli pitati je li Cubu i dalje mjesto na UFC rosteru. A svatko tko pozornije prati ovaj sport zna da itekako je.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI