Cub Swanson i najpopularnija MMA voditeljica postali roditelji blizanaca (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.09.2018 15:45h Autor:

Kenda Perez i Cub Swanson

Popularni UFC-ov borac Cub Swanson i njegova bolja polovica, MMA voditeljica i reporterka Kenda Perez, postali su roditelji svog drugog i trećeg djeteta, odnosno blizanaca Kinga i Sainta.

Swanson trenutno baš i ne stoji najbolje u svojoj MMA karijeri, no zato mu na privatnom planu ide jako dobro. Nakon što su on i njegova supruga u kolovozu prošle godine prvi put postali roditelji, sada su svoju obitelj još više proširili. Djevojčici Royal pridružila su se braća Saint i King. Vrijedi spomenuti kako su se Cub i Kenda vjenčali u svibnju ove godine.

Kendu američka publika jako dobro pamti iz mnogih emisija vezanih uz MMA, ali najveću popularnosti stekla je od 2010. do 2012. godine kao voditeljica emisije “Best of Pride FC”. Trenutno povremeno radi za UFC, a mogli ste je primijetiti i na eventu u Zagrebu, gdje je odrađivala promotivne aktivnosti. Više puta je proglašavana najpopularnijoj medijskom MMA ličnosti, prema mnogim izvorima, no u posljednje vrijeme se posvetila majčinstvu.

Swanson je do prošlog ljeta bio unutar sjajnog niza od četiri pibjede te je dogurao do borbe za prvog izazivača perolake kategorije. Ipak, u prosincu gubi od Briana Ortege, a nakon toga veže još dva poraza, od Frankiea Edgara i Renata Moicana. Zanimljivo, porazi su se naredali nakon što je Royal došla na svijet pa je možda roditeljstvo malo smekšalo uvijek čvrstog i agresivnog Cuba. Vidjeti ćemo kakav će biti sada, kada su tu još dva nova člana obitelji.

Inače, Cub i Kenda su prije nešto više od mjesec dana pokrenuli svoj internet serijal “The Swansons”, a u posljednjoj epizodi prošli su upravo kroz rađanje blizanaca. Epizoda se nalazi ispod teksta, a ostatak njih na službenom Swansonovom kanalu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI