Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cub Swanson: Artem me prozvao, a on uopće niti ne zaslužuje biti u UFC-u | Fight Site

Cub Swanson: Artem me prozvao, a on uopće niti ne zaslužuje biti u UFC-u

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.04.2017 19:55h Autor:

Cub Swanson

Cub Swanson po treći put u karijeri predvodi jedan UFC event, a u Nashvilleu ga čeka protivnik kakvog baš i nije očekivao. To je Artem Lobov, borac s najlošijim profesionalnim skorom u cijelom UFC-u.

Swanson trenutno ima tri pobjede u nizu, dok mu je UFC skor 8-3. Od samog dolaska u promociju bori se protiv najkvalitetnije konkurencije i sigurno je jedan od najboljih boraca svijeta do 66 kilograma. A kaže da zapravo najbolje od njega tek slijedi:

“Osjećam se kako sam tek ušao o svoje najbolje godine. 33 mi je i sada sam najbolji borac što mogu biti. Sada ćete vidjeti jednu još novije verziju mene.”

Artem Lobov je vlasnik skora 2-2 u UFC-u i profesionalnog skora 13-12. Nakon što je poražen u prva dva UFC nastupa, ipak je dobio priliku, koju je iskoristio s dvije pobjede sudačkim odlukama, ali ipak nad borcima koji nisu niti blizu kvalitete kakvu posjeduje Swanson. No, kada ste prijatelj i trening partner Conora McGregora, onda vam čak i dozvole da birate protivnika, kao što je on učinio, prozvavši Swansona nakon svog posljednjeg trijumfa. Fanovi su bili začuđeni kada je on tu borbu dobio.

“Artem me prozvao i rekao da nemam muda i to mi je bilo užasno čudno da me on odlučio prozivati, posebno nakon moje posljednje borbe. Zapravo, ja mislim da on niti ne zaslužuje biti u UFC-u, ne zbog nedostatka talenta, nego jednostavno zbog svojih rezultata u karijeri. Došao je u UFC preko drugih ljudi i sada ispred sebe ima borbu života”, čudi se i Swanson zašto se mora boriti s čovjekom koji nije niti blizu Top 15 rankinga.

No, jedna stvar ga veseli. Drago mu je da mu se Lobov baš i ne sviđa kao osoba te će tako dobiti priliku uživati u borbi.

“Sjajna stvar u ovom našem sportu je što kada netko govori sranja o tebi, imaš ga priliku opaliti u facu. Tako da ću ja to uraditi. Borac sam na puno višem nivou od njega, dulje sam od njega u tome i borio sam se s boljim borcima. Njegovo samopouzdanje će mu pomoći u ovoj borbi, no to mu nikako neće biti dovoljno. Nokaut pobjeda u prvoj rundi, gdje ću ga učiniti da se osjeća glupo, to je ono što će me ovdje zadovoljiti”, rekao je.

Fight Night kojeg njih dvojica u subotu predvode se održava u Nashvilleu, američka savezna država Tennessee.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI