Cruz: Namjeravam se vratiti do kraja godine i želim borbu za titulu

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.07.2015 18:26h Autor:

Dominick Cruz

Dominick Cruz sprema se na novi veliki povratak, no misli kako mu ovog puta nije potrebna uvodna povratnička borba. Već u prvoj nastupu želi dobiti priliku vratiti ono što više nije njegovo, ali što nije izgubio u kavezu.

Za četiri dana će se TJ Dillashaw i Renan Barao boriti za titulu UFC prvaka u bantam kategoriji. Titulu koju je prije duge pauze zbog ozljede držao Dominick Cruz. Borac koji je već imao jedan impresivan povratak, no nakon toga i novu ozljedu, ali i borac koji se ne predaje te želi još jednu priliku.

"Moj je cilj vratiti se do kraja godine. Već su mi oduzeli moju titulu, već su me sklopili iz rankinga i iz tog razloga postoji način na koji sad razmišljam, a to je da nemam što čekati. Sve što sam ikad stekao mi je oduzeto i želim to vratiti", prokomentirao je Cruz šanse za skori povratak 

Ovog puta nema vremena na čekanje. Nije mu bitan pobjednik subotnje borbe, jedino mu je bitno kako je to borac s kojim se on želi susresti.

"Želim u tu borbu uči potpuno zdrav i definitivno se želim boriti za titulu. Nije mi bitno protiv koga ću se boriti, jer sam ja neporažen, ja sam najbolji na svijetu. Nikad nisam zapravo niti izgubio tu poziciju, ona me čeka i došlo je vrijeme da se vratim i ponovno su prisvojim", završio je ovaj sjajni borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI