Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cruz: Ja sam i dalje UFC prvak! | Fight Site

Cruz: Ja sam i dalje UFC prvak!

UFC 08.04.2013 11:28h Autor:

Dominick Cruz

UFC-ov prvak u bantam kategoriji, Dominick Cruz, već se zaista vrlo dugo nije borio zbog svoje iznimno teške ozljede i već su neko vrijeme sve glasniji zahtjevi da mu se oduzme titula prvaka zbog nemogućnosti da je brani.

Cruz očekivano smatra da razlozi za to ipak ne postoje te se nada da će uskoro napokon dobiti zeleno od liječnika da se vrati u oktogon nakon preduge pauze.

Najavljeno je također da će se uskoro sastati s Danom Whiteom kako bi dogovorili kako postupiti u ovoj prilično nezgodnoj situaciji.

"U savršenom svijetu ja bih bio prvak i kada bih bio spreman za povratak, odradio bih meč i pobijedio Baraoa. No, u poslovnom svijetu možda Dana White ima nešto drukčiji pogled na sve ovo, ne znam točno. Ja sam zaposlenk UFC-a i njegov sam prvak i dalje i to je sve što mogu reći. Pripremam se polako za povratak, ali ne mogu ubrzati taj proces. Uopće ne sumnjam da jednom kad se vratim ću i dalje biti najbolji na svijetu", smatra Dominick.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI