Cruz i Dillashaw se suočili uživo! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.11.2015 16:54h Autor:

Screenshot

Bivši bantam prvak Domick Cruz i trenutni prvak T.J. Dillashaw nakon dužeg prepucavanja preko Twittera i razmjenjivanja poruka putem medija konačno su se našli licem u lice. Po običaju, Cruz je optužio Dillashawa da se kiti njegovim perjem, dok Dillashaw Cruza smatra pričom iz MMA prošlosti.

Cruz i Dillashaw će svoje nesuglasice riješiti u kavezu 17. siječnja 2016. na UFC on Fox priredbi u Bostonu. Cruz je bantam titulu izgubio jer zbog uzastopnih ozljeda nije bio sposoban braniti je. Renan Barao je zauzeo njegovo mjesto sve dok Dillashaw u svibnju 2014. nije šokirao svijet i u petoj rundi završio prvaka.

T.J. je titulu obranio protiv Sota koji je uletio kao zamjena i nije bio pravi izazivač, a nakon njega je ponovno pobijedio Baraoa.

"Sve moje borbe su bila za titulu i protiv top 5 rangiranih protivnika. On se borio s jednim top 5 protivnikom. Koliko je teško završiti top 5 protivnike naspram onih u top 15? On je završavao protivnike iz top 15, to je ništa", predbacio je Cruz prvaku.

Cruz je od 2011. nastupio samo jednom. Prošle godine je uhvatio trenutak između svih silnih ozljeda i s lakoćom je završio tada peto rangiranog Mizugakija. Time je Cruz potvrdio da je i dalje pravi prvak i da je njegov stil i dalje jednako dominantan. Isti taj stil je Dillashaw preuzeo od bivšeg prvaka prije nego je i sam postao prvak.

"On je oponašao mene za svoje timske kolege. Onda je odlučio 'Hej, ja pobjeđujem sve svoje timske kolege ovdje u Team (Alpha) Maleu koristeći Dominickov stil, možda bih trebao iskoristiti to da osvojim titulu dok njega nema'", tvrdi Cruz.

Dillashaw tvrdi da on ima svoj vlastiti stil, a također misli da je prokužio Cruza i našao nedostatke u njegovom stilu.

"Prije sam mislio da je Dominick Cruz jako dobar. Sada znam što radim i znam nedostatke u njegovoj taktici. On je nekada bio dobar", zaključio je Dillashaw.

Što su si dva prvaka još imali za reći pogledajte u videu.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI