Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cruz: Dillashaw hoda ravno u moju zamku! | Fight Site

Cruz: Dillashaw hoda ravno u moju zamku!

UFC 09.10.2015 13:40h Autor:

Dominick Cruz

Bivši prvak UFC-ove bantam kategorije Dominick Cruz suočit će se sa trenutnim prvakom T.J. Dillashawom 17. siječnja 2016. na UFC Fight Night 81 priredbi. Cruz je bijesan ali i nasmijan što Dillashaw, koji je postao prvak oslanjajući se na Cruzov stil borbe, misli kako ga je prokužio.

Cruz tvrdi ne samo da ga nitko nije prokužio već da on u svoj stil namjerno stavlja "greške" koje su zapravo zamka.

"Oni gledaju mene i moje borbe i misle kako su me prokužili. Misle da me znaju oponašati i da vide nedostatke u mom stilu, ali zapravo nemaju pojma. Vide promjenu stava, kretanje u jednom ili drugom smjeru i onda misle da vide rupe u tehnici. Ono što ne znaju je to da postoji razlog za svaku stvar koju radim, a oni misle da me znaju pročitati. Ja im namjerno ostavljam neke stvari da se njih drže ali to je zamka. Proučavaju me i misle da vide greške dok zapravo samo hodaju ravno u zamku", rekao je Cruz za FOX Sports.

Cruzu je titula oduzeta jer je zbog ozljeda bio neaktivan. Nakon tri godine vratio se u borbi protiv Mizugakija prošle godine i pokazao impresivnu formu. Zatim ga je od kaveza ponovno udaljila ozljeda i sada će konačno dobiti priliku vratiti pojas koji nikada nije izgubio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI