Cruickshanka ne zanimaju protivnici nego vlastiti napredak

UFC 12.05.2014 21:19h Autor:

Daron Cruickshank

Daron Cruickshank odradio je još jedan impresivan UFC nastup te nokautirao favoriziranog Erika Kocha. Nakon borbe bio je upitan o idućem izazovu, no borac iz Detroita ne razmišlja o tome, nego se želi posvetiti sebi i svom napretku.

Nakon posljednje borbe i još jedne atraktivne pobjede, mnogi se protivnici spominju u kontekstu Darona Cruickshanka, koji bi mogao postati novi član UFC-ovog Top 15 poretka. No, on ne želi razmišljati o njima, želi uživati u pobjedi i posvetiti se treningu, što je i potvrdio nakon novinarskog pitanja.

"Ne razmišljam o budućim protivnicima niti gledam tko je ispred mene, a nisam ni pogledao dovoljno borbi da mogu suditi o tim momcima. Brinem se samo o sebi i o svom treningu i napretku te da ja uđem što bolji u borbu, a što se tiče protivnika, ljudi iz UFC-a su ti koji znaju najbolje i ja vjerujem njihovom izboru", rekao je Cruickshank.

Kocha je pogodio sjajnim lijevim high kickom, a nakon toga ga završio laktovima sve do sudačkog prekida, koji je po nekima došao možda i prekasno. Cruickshank misli da je sudac dobro postuio što je i potvrdio: "Mislim da je prekid bio dobar. Ja vjerujem sucima, oni su tu da nas zaštite i dobro rade svoj posao. Erik je čvrst momak i ne gubi tako lako i mislim da je bio dobar potez suca što je prekinuo baš u tom trenutku, u svakom slučaju to je bila dobra procjena."

Ovaj sudionik 15. sezone Ultimate Fightera trenutno je na skoru 5-2 u UFC-u, a posebno impresivno su izgledale njegove tri nokaut pobjede, a u gotovo svakoj borbi impresionirala je njegova sjajna stand-up tehnika.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI