Cruickshank: Masvidal me ne može iznenaditi

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.07.2014 19:43h Autor:

Daron Cruickshank

Daron Cruickshank se u kratko vrijeme profilirao u jednog od najatraktivnijih boraca unutar UFC-a. U subotu ga, na UFC of Fox 12 eventu, čeka borba protiv jednako atraktivnog Jorgea Masvidala. Ukratko je najavio borbu i procijenio svog protivnika.

Vlasnik, po sudu mnogih, najatraktivnijih kickova unutar UFC-ove lake kategorije, Daron Cruickshank (15-4, 5-2 u UFC-u) u subotu će imati priliku još jednom impresionirati svijet. Nakon dvije atraktivne pobjede nokautom, dolazi mu borba protiv još jednog atraktivnog borca, Jorgea Masvidala (26-8, 3-1 u UFC-u).

"Ovo je sjajno vrijeme za mene. Osjećam se sve bolje i mislim kako napredujem. Ova borba protiv Masvidala će biti težak ispit za mene, no isto tako će biti borba u kojoj će gledatelji uživati. Masvidal je snažan momak i iza sebe ima i puno uličnih borbi, koje se mogu vidjeti na Youtubeu. To iskustvo je ono što ovu borbu čini još težom za mene. On nije jedan od onih koje ću pogoditi, a on će pasti, kao što je sa većinom. Morat ću ga dobrano isprebijati prije nego dođem do pobjede", iznio je Cruickshank neke pohvale za svog protivnika.

No, kao što svaki borac vjeruje u sebe, isto tako se osjeća i Cruickshank. Ne vjeruje kako Masvidal ima oružja kojima će ga uspjeti savladati. Rekao je: "Imam veliko samopouzdanje i bit ću spreman za sve što on pokuša u toj borbi. Treniram svaki aspekt koji je potreban u slobodnoj borbi i isto tako teško treniram svaki dan. Ne može me iznenaditi, što god on pokuša već sam doživio i bit ću spreman."

Naravno, plan i želja za krajnji rezultat je jednostavan: "Najbolji osjećaj na svijetu je nokautirati nekoga i to je ono što namjeravam napraviti u San Joseu. U ovoj borbi sigurno neću moći do njega doći brzo i lako kao u nekim prethodnima, no to je mi je cilj, kao i uvijek do sada."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI