Cruickshank i Masvidal na UFC on Fox 12 u San Joseu

UFC 23.05.2014 17:30h Autor:

Daron Cruickshank

Nakon impresivnih pobjeda koje su ostvarili u svojim posljednjim nastupima, Daron Cruickshank i Jorge Masvidal susresti će se na drugim stranama kaveza. Ta borba će se održati ovo ljeto na UFC on Fox 12 eventu u San Joseu.

Daron Cruickshank (15-4, 5-2 u UFC-u) i Jorge Masvidal (26-8, 3-1 u UFC-u) u posljednje vrijeme privlače jako puno pažnje svojim atraktivnim nastupima, kao i pobjedama u UFC-ovom kavezu. Zato nema sumnje kako će njhova borba biti prava bomba.

A ona će se održati 26. sprnja na UFC on Fox 12 eventu u San Joseu, a ovom borbom je ovaj, već sad spektakularni card, još više dobio na atraktivnosti.

Cruickshank oduševljava svojom fantastičnom kick boks tehnikom, a svojim high kickovima je, u ovogodišnje dvije borbe, uništio Mikea Ria i Erika Kocha. Masvidal impresionira svojom brzinom i energijom, a posebno je oduševio u borbi protiv Michaela Chiese te posljednjoj protiv Pata Healya.

UFC on Fox 12 card izgleda sjajno, jer pored ove borbe ima prave ratove u najavi, kao Bermudez vs. Guida, Lil Nog vs. Rumble Johnson i Michael Johnson vs. Josh Thomson. Što je najbolje u svemu, glavna borba ovog eventa još uvijek nije objavljena.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI