Cro Cop: Za prvi okršaj ću biti spreman kao zvijer!

UFC 21.01.2015 19:23h Autor:

Mirko Filipović

Hrvatska borilačka legenda Mirko "Cro Cop" Filipović se vratio u UFC i to je vijest o kojoj bruji cijeli MMA svijet.

Cro Cop se preko svog Facebook profila obratio svojim navijačima zbog trećeg potpisa na UFC-ov ugovor.

Mirkovu objavu prenosimo u cijelosti.

"Dragi prijatelji, evo da se javim vezano za cijelu strku koja je nastala oko mog povratka u UFC. Kao što to uvijek biva idiotske komentare i razno razna pametovanja je nemoguće izbjeći.

Svatko živi i radi onako kako smatra da je ispravno, pa tako i ja. Prije nego okačim rukavice o klin ogromna želja mi je odraditi neke uzvrate u UFC-u, to je nešto što baš želim i za što ću se spremiti kao nikada s ogromnim guštom.

Ne mogu obećati da ću iz tih okršaja izaći kao pobjednik, ali ću dati apsolutno sve od sebe da pobjedim.

Iako sam 8 godina stariji nego kad sam prvi put otišao u UFC sada sam u puno komfornijoj i opuštenijoj situaciji nego tada i financijskoj i zdravstvenoj. Ovog puta nisam potpisao radi basnoslovnog ugovora već isključivo radi vlastitog zadovoljstva.

I uspio sam zaliječiti sve ozljede i opreracije, a bilo ih je osam, koje me prate od prve borbe odrađene u UFC-u i jedva čekam prvi okršaj za koji ću biti spreman kao zvijer!

To dugujem sebi i svojim navijačima. Da se razumijemo, mogao sam nakon borbe sa Ishiijem staviti prst u uho i laganini, penzija, spavanje do 11, malo trening, jedan vikend Privlaka, drugi vikend Pula i tako bezbrizno do kraja života. Ali to nisam ja, dobio sam priliku da u sportskom smislu ispravim neke stvari,ako budem mogao odlično, ako ne, opet dobro, barem ću znati da sam pokušao i da sam dao sve od sebe.

Neku večer gledam sa sinom 'Troju'. Na početku štitonoša dodaje Ahilu oklop i kacigu i veli mu 'Ahile ja nikad nisam vidio većeg i snažnijeg čovjeka od tvog protivnika, ja se ne bih usudio boriti s njim! A Ahil mu kaže: zato ti neće pamtiti ime! I hvala svima na porukama podrške i vjerujte, dat ću sve od sebe da vas ne razočaram!!"

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI