Cro Cop team u novom ruhu odletio u Las Vegas

UFC 25.10.2011 09:45h Autor:

Mirko Filipović

Mirko Filipović je jutros oko 7 sati iz Zagreba otputovao prema Las Vegasu gdje će se naredne nedjelje boriti protiv Royja Nelsona.

S obzirom na putnike na letu prema svjetskoj prijestolnici kocke, ali i ljude koji su proveli s Filipovićem pripreme za ovaj meč, jasno je kako je Cro Cop team doživio mnoge promjene u odnosu na dugogodišnju praksu na koju smo se već navikli.

Nakon dugo vremena s Mirkom nije putovao menadžer Zvonimir Lučić, ali niti glavni sparing partner Saša Mučnjak, koji već neko vrijeme ne trenira s Filipovićem (Razišli su se nakon poraza od Brendana Schauba). U timu nije bilo niti Ivana Hyppolitea, Mirkovog trenera za stojku koji ga je pripremao za posljednje dvoboje i bio mu u kutu tijekom borbi. Cro Cop niti s ovim slavnim nizozemskim trenerom nije nastavio suradnju nakon dva poraza nokautom u posljednja dva dvoboja.

UFC-ov borac, Pat Barry, je prije nekoliko dana napustio Hrvatsku. Nakon otprilike tjedan dana sparinga s Cro Copom u Zagrebu, HD je turistički posjetio Dubrovnik, a zatim se uputio natrag u SAD. Očito je kako niti Amerikanac neće biti prisutan u Las Vegasu tijekom dvoboja protiv Nelsona.

Do ovog spektakularnog okršaja ostalo je samo četiri dana. Podsjećamo vas da meč Cro Cop vs. Roy Nelson uživo možete gledati na Fight Channel kanalu (MaxTV, kanal 25).

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI