Cro Cop se vratio u Zagreb: Dosta sam se tukao!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.10.2011 12:45h Autor:

Photo by Marko Petrak

Mirko Filipović je jutro sletio u Zagreb nakon što je proteklog vikenda u Las Vegasu odradio vjerojatno posljednju borbu u UFC-u. Cro Cop je poražen tehničkim nokautom u 3. rundi od Royja Nelsona, a nakon meča je ustvrdio kako je i prije znao da je to vjerojatno njegov kraj neovisno o rezultatu.

Mirko je razočaran zbog krajnjeg ishoda i otkriva da je potpuno izgubio motiv za borbom…

“”Uoči ove borbe prvi put mi se dogodilo da sam preskočio dva treninga. Sat bi zazvonio u sedam, a ja bih se okrenuo na drugu stranu. Nisam to mogao više podnijeti, počela me opterećivati ta samodisciplina. Ja sam svoje ovom sportu dao, ne želim više biti vojnik. Za mene život tek sada počinje”, izjavio je Cro Cop, a prenosi Net.hr.

“Dosta sam se tukao, pun mi je kufer svega. I putovanja i tog promotivnog razvlačenja. Borim se već 20 godina, trebam i ja malo živjeti, naspavati kad mi se spava, da ne moram u dvoranu kada otkuca u 17 sati ako nisam raspoložen. Želim otići u svoju rodnu Privlaku i ostati koliko mi se ostaje, a ne da moram juriti natrag jer me čeka trening u ponedjeljak ujutro”, dodaje proslavljeni borac…

Cro Cop je otkrio i da je u pripremama za dvoboj imao velikih problema s ozljedom bicepsa, a savjetovana mu je čak i operaciju.

“No, nisam ja zbog toga izgubio”, zaključuje Mirko.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI