Cro Cop protiv Gonzage u Poljskoj?

UFC 23.01.2015 10:40h Autor:

Gabriel Gonzaga

Po MMA kuloarima se priča kako bi povratnička borba Mirka Filipovića u UFC-u trebala biti protiv Gabriela Gonzage, a kao mjesto održavanja spominje se Poljska.

Mirko Filipović najavio je da bi se trebao boriti u travnju, a odmah su krenule pretpostavke gdje i protiv koga bi se ta borba trebala održati. Odmah nakon potpisa, Mirko je rekao da mu je UFC obećao ono što je tražio, a također se spominje kako je tražio dvije stvari. Borbe protiv Gabriela Gonzage i Antonia Rodriga Nogueire.

Whiteu je zanimljiva ideja da se Filipović bori protiv Nogueire na njegovom oproštajnom meču, krajem godine u Brazilu, a to vodi do zaključka kako bi se u travnju mogao boriti s Gonzagom, koji je u prosincu poražen od Matta Mitrionea te je trenutno unutar niza od dva poraza.

Iako UFC-ov event u Poljskoj nije još službeno najavljen, pojavile su se informacije kako je Ian Blachowitz užem krugu ljudi obznanio da se u travnju bori protiv Jimia Manuwe na domaćem terenu. To bi značilo da će se UFC Fight Night 64, koji je najavljen za 11. travnja, održati u Poljskoj.

Naravno, još uvijek nije potvrđen niti sam event, pa tako niti ova borba, no sve su glasnija nagađanja kako je upravo to Filipovićev idući meč. Možda već unutar nekoliko dana saznamo koliko je bilo istine u tome.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI