Cro Cop: Overeem je bio prebahat i sad je spušten na zemlju!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.02.2013 18:10h Autor:

Overeem VS Cro Cop

Mirko Filipović također je pratio UFC 156 na kojem je daleko najzanimljivija borba bila ona između Alistaira Overeema i Antonia "Bigfoota" Silve.

Cro Cop nije iznenađen ishodom meča, očekivao je da će Brazilac slaviti u tom okršaju.

"Nije me iznenadila pobjeda Silve ni najmanje i vjerovao sam da će pobijediti. Da ne ispadnem sad filozof i general poslije bitke, reći ću i zašto sam tako vjerovao. Prvo, Silva je opasna momčina s ogromnim srcem koji je izdemolirao Fedora i bolja referenca mu ne treba, a Alistair ga je opasno podcijenio i tako omalovažavao svojim bahatim izjavama, pa je i to mobiliziralo Silvu na najbolji mogući način. Drugo, Silva je prirodni teškaš, a Alistair se prvi puta od negdje 2007., kada je počeo nabacivati ogromnu masu, borio bez dopinga na kojem je bio konstantno godinama i to na testosteronu i svim mogućim sranjima skupa s njim."

"Na vaganju sam vidio da mu mišićna masa nije ni blizu one standardne, imao je on kilažu, ali ni blizu nije bio onako izrezan i izdefiniran, jer nije smio uzimati ništa pošto je bio pod povećalom Atletske komisije. To se odražava i na psihu čovjeka koji godinama konzumira stvari koji mu povećavaju snagu, izdržljivost, toleranciju na bol i agresivnost, a sada toga nije bilo. Alistair je odličan borac, ali tu izvrsnost ipak duguje nečemu prljavom i nedopuštenom, na kraju i vrlo opasnom po zdravlje."

"Ne vjerujem da je to njega brinulo, želio je uspjeh pod svaku cijenu. I kao treće, Alistair se tako bahato ponašao da ga je netko trebao spustiti na zemlju. Njegovo omalovažavanje Silve je bilo degutantno te njegove izjave kad prebije Silvu ide po pojas i slično, a tijekom vage i samog ulaska u arenu ponašao se kao da je on izmislio borilački sport i s toliko arogancije se ponaša u zadnje vrijeme da mi je drago da ga je Silva spustio na zemlju i naučio pameti! Čestitke Silvi od srca", napisao je Mirko na svom Facebook profilu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI