Cro Cop: Ispričavam se UFC-u jer nisam pružio više

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.10.2011 05:29h Autor:

Mirko Filipović

Nakon što je poražen od Royja Nelsona, Mirko Filipović se, baš kao što je i najavio prije meča, ispričao javnosti i čelnicima UFC-a.

> UFC 137: Oproštaj dva velikana!

> Cro Cop izgubio nokautom i od Nelsona!

“Znao sam i prije da je ovo moj oproštajni meč.  Htio sam stvarno pobijediti, nadao sam se pobjedi, no Nelson je večeras bio bolji”, poručio je emotivno Cro Cop.

Nakon što mu se UFC-ov komentator Joe Rogan zahvalio na svemu što je učinio za sport u globalu, Filipović je odlučio vratiti istom gestom prema američkoj promociji.

“Od kada sam stigao u UFC, bio sam tretiran poput kralja. Htio bih se zahvaliti čelnicima ove promocije, Lorenzu Fertitti, Joeu Silvi… Od prvog do zadnjeg su me tretirali na najbolji mogući način. Ja im to nisam vratio svojim nastupima i zato mi je žao i zato se ispričavam”, poručio je Filipović.

Mirko nije decidirano rekao kako je ovo njegov posljednji susret u karijeri, (već je nekoliko puta najavio kraj pa se vraćao) no čini se kako je ovo definitivno kraj njegovog puta u UFC-u. Podsjećamo, predsjednik promocije, Dana White, već je nakon poraza od Brendana Schauba izjavio “kako ovo više ne želi gledati i da je Cro Copova karijeru u njegovoj orgnizaciji gotova”. Filipović je ipak odradio još jednu borbu, no nažalost, ništa puno bolje nego posljednje dvije.

Ovo je bio njegov jubilarni deseti ulazak u kavez. Ubilježio je šest poraza i četiri pobjede. Nikada nije ostvario rezultate iz Japana zbog kojih je i postao jedna od najvećih zvijezda MMA-ja u povijesti ovog sporta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI