Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cristiano Ronaldo "gura" svog tjelohranitelja u UFC (VIDEO) | Fight Site

Cristiano Ronaldo "gura" svog tjelohranitelja u UFC (VIDEO)

UFC 16.03.2014 13:17h Autor:

Cain Velasquez i Cristiano Ronaldo

Jedan od najboljih nogometaša današnjice, Portugalac Cristiano Ronaldo, veliki je fan borilačkih sportova. Imao je priliku i upoznati neke od glavnih UFC-ovih zvijezdi, a čak mu je i aktualni teškaški prvak Cain Velasquez dao pokoju uputu.

No, Cristiano se nada da će možda uskoro imati priliku naći se i u kutu jednom borcu na UFC-ovom eventu, a radi se o njegovom bivšem tjelohranitelju za kojeg smatra da je vrlo blizu dolaska u najbolju svjetsku MMA organizaciju.

Goncalo Salgado nekad je brinuo o sigurnosti Cristiana, a sad se puno više posvetio svojoj borilačkoj karijeri. Problem bi mu jedino mogla predstavljati činjenica da je super teškaš, s više od 135 kilograma, a to je kategorija koja ne postoji u UFC-u, već bi se morao spustiti na 120 kilograma, što ipak nije nepremostiva prepreka.

U svojoj MMA karijeri Goncalo je do sada ostvario sedam pobjeda i doživio dva poraza, a svoju priliku će, prema svemu sudeći, tražiti kroz The Ultimate Fighter show te bi mogao postati prvi portugalski borac u UFC-u.

"Sretan sam što ćeš nastupiti u TUF-u. Nadam se da ćeš uspjeti ući u UFC i predstavljati Portugal. Ti si odličan čovjek i odličan borac", rekao je Cristiano.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI