Cris Cyborg u hip hop spotu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.10.2018 10:59h Autor:

Cristiane Justino

Prije nego krene u pripreme za najveću borbu u povijesti ženskog MMA-a, Cristiane “Cris Cyborg” Justino ima vremena baviti se “izvandvoranskim” aktivnostima. Tako se pojavila u spotu reperice “Bhad Bhabie”.

Cyborg je inače osobna trenerica ovoj djevojci, koja se pokušava probiti na vrh svjetske glazbene scene, a pretpostavlja se kako bi ovaj singl mogao biti njena prekretnica. Do sada je imala nekoliko uspješnih singlova u suradnji s nekim drugim izvođačima, a na njen Youtube kanal pretplaćeno je preko pet milijuna ljudi. Pretpostavlja se kako bi ovaj singl, koji je u 15 sati otkako je objavljen dostigao preko pola milijuna pregleda, mogao biti prekretnica.

U tom bi joj mogla pomoći njena osobna trenerica, jedna od najpopularnijih borkinja svijeta, Cris Cyborg. Ona se pojavila u jednom dijelu spota, što će svakako rezultirati interesom njenih fanova, ali i MMA medija (i mi prenosimo, zar ne?). Za Cris ovo inače nije prvi sličan potez, odnosno Brazilka je već ranije pokazala kako se voli ukazivati na ekranu, bilo da je riječ o filmovima, emisijama ili glazbenim spotova.

Cyborg je ovdje jednostavno dio ekipe glavne zvijezde spota, odnosno njena “Badass bitch”, kako govori tekst baš u trenutku njenog pojavljivanja.

Cris se 29. prosinca treba boriti protiv Amande Nunes, u sunaslovnoj borbi UFC 232 eventa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI