Cris Cyborg se nada boljoj budućnosti nakon što je Dana White priznao UFC-ove pogreške

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.07.2017 13:23h Autor:

Dana White i Cris Cyborg

Kada je UFC-ov predsjednik Dana White priznao da je UFC napravio neke greške kada je riječ o Cris Cyborg, brazilska zvijezda počela je vjerovati kako će se sada dobre stvari početi događati.

Cyborg koja će se boriti za UFC-ov pojas prvakinje u perolakoj kategoriji protiv Tonye Evinger na UFC-u 214 u Anaheimu 29.srpnja, konstantno se žalila na UFC-ovo postupanje prema njoj.

Evo što je Cyborg izjavila u emisiji ‘The MMA Hour’ ovog ponedjeljka:

“Nadam se promjeni. U zadnjem intervjuu je Dana White izjavio kako su učinili dosta pogrešaka kad je riječ o meni. Volim svoj posao. Ako kompanija za koju radim i šef vole raditi sa mnom, postići ćemo puno uspjeha. Nadajmo se da to neće ostati samo na riječima. Moramo raditi zajedno jer na taj način možemo zaraditi puno novaca. Mislim da su vrata naše suradnje sada otvorena.”

Cyborg se do sada dva puta borila pod okriljem UFC-a, oba puta je bila dominantna i ostvarila tehničke nokaute u ‘catchweightu’ do 140 funti. Brazilskoj borkinji ugovor istječe ovog listopada te se nada novom potpisu i borbi za titulu.

“Sada ću se boriti za pojas i ako ga osvojim ostati ću tu još godinu i odraditi par borbi. Moram dobro razmisliti o tome. Moram vidjeti kako će ići suradnja. Nadam se da ću biti sretna i da će mi iskazati poštovanje. Želim da i moji fanovi budu sretni. Mislim da će svi gledati moju borbu jer su ju dugo čekali. Nakon što ovo odradimo zajedno i zaradimo novce, sve će se promijeniti. Imam puno ponuda, ali fokusirana sam na sljedeću borbu. Nadam se da će sve biti dobro”, kazala je Cyborg.

Brazilska zvijezda smatra kako su ju dugogodišnjim ugovorom sa ZUFFOM i nastupima u Invicti FC samo držali da ne potpiše ugovor s promocijom poput Bellatora. Cyborg je sigurna da nije morala odrađivati borbe u Invicti kako je mogla postići isti zvjedani status kao i Ronda Rousey.

“Zamislite da su koristili istu mašineriju koja je podigla Rondu Rousey na meni. Zamislite da su me marketinški izgradili kao Rondu. Da sam se borila iste noči s Holly Holm kada se Ronda borila s Zingano na UFC-u 184. I da se Rousey opet nije željela boriti sa mnom opet bi napravili dvije zvijezde. To bi bilo nevjerojatno. Što više zvijezda naprave, više novaca za njih”, zaključila je Cyborg.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI