Cris Cyborg prijeti šest mjeseci zatvora i možebitni otkaz iz UFC-a

UFC 23.05.2017 20:44h Autor:

Cris Cyborg (Instagram)

Zbog fizičkog napada na kolegicu borkinju Angelu Maganu, Cristiane “Cyborg” Justino mogla bi provesti i do šest mjeseci u zatvoru, prema zakonima savezne države Nevade, gdje se incident dogodio.

Nakon, Brazilka je Maganu udarila u javnosti, što se karakterizira kao fizički napad s namjerom nanošenja ozljeda. Magana je nakon toga kontaktirala policiju te će protiv Cyborg biti podnesena kaznena prijava i vjerojatno će se morati pojaviti na sudu u Nevadi.

Prema zakonima koji vladaju u toj saveznoj državi, za kakvo kršenje zakona moguća je i zatvorska kazna u trajanju od maksimalno šest mjeseci, ovisno o okolnostima u kojima je došlo do kršenja zakona. Mnogi kolege borci su počeli kritizirati Maganu zbog obraćanja organima reda, na što im je ona preko Twittera odgovorila:

“Apsolutno ne žalim zbog toga što sam napravila. Ona je ta koja trenutno ima kriminalnu optužbu i ostati će bez posla.”

Ukoliko se UFC drži svojih pravila prema borcima koji završe na sudu zbog stvari kao što je fizički napad, Justino bi uistinu mogla ostati bez posla. Ipak, ovo spada u lakša kršenja zakona, pa je za pretpostaviti da će promocija pokušati sve gurnuti pod tepih, pa možda čak i na neki način pomiriti borkinje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI