Cris Cyborg prihvatila novu obranu već idućeg mjeseca, čeka se odgovor izazivačice

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.01.2018 17:26h Autor:

Cyborg vs. Anderson

Čini se kako bi nova borba Cris Cyborg mogla uslijediti već za mjesec dana. UFC silno želi dodati još jednu borbu za titulu na UFC 221 u Perthu, a ona je otkrila kako joj je ponuđena borba na gostujućem terenu protiv Megan Anderson.

Anderson je već trebala biti protivnica Cyborg u srpnju prošle godine, no tada je otkazala nastup na UFC 214, što je na kraju rezultiralo borbom Brazilke protiv Tonye Evinger. Anderson je zapravo možda i najadekvatnija protivnica za Cyborg, budući da prirodno pripada toj kategoriji te da je preuzela Invicta titulu nakon što je ova napustila tu promociju

Cyborg je na svom Instagram profilu otkrila kako je danas dobila poziv od UFC matchmakera, s ponudom da se bori protiv Megan Anderson u Perthu te da je to prihvatila. Ipak, još uvijek ništa nije službeno, budući da se ne zna kakvo je mišljenje Anderson o toj borbi, tj. može li biti spremna boriti se za samo četiri i pol tjedna. Velika bi to bila prilika za nju, budući da bi imala priliku najopasnijoj borkinji svijeta se suprotstaviti u svojoj domovini. Anderson je inače 183 cm visoka borkinja, a dolazi iz tima čiji je glavni trener James Krause. Do sada je u karijeri ostvarila osam pobjeda i dva poraza, no sve je oduševila svojoj posljednjom borbom, kada je doslovno demolirala Charmaine Tweet, ponajbolju borkinju svijeta do 66 kilograma.

UFC 221 održava se u australskom Perthu 3. veljače, a program predvode Robert Whittaker i Luke Rockhold. Ipak, već neko vrijeme radi se na drugoj borbi za titulu. Očekivalo se kako će svoj pojas tamo braniti Rose Namajunas, ali čini se kako od toga neće biti ništa pa UFC pokušava izuzetno brzo organizirati novi nastup Cris Cyborg. Iskreno, ne sjećamo se je li ikad u povijesti UFC-a prošlo samo pet tjedana između dvije obrane UFC pojasa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI