Cris Cyborg osam dana prije borbe: Trenutno sam na 11 kilograma viška, ali skinuti ću bez problema

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.12.2017 11:14h Autor:

Cris Cyborg

Tijekom jučerašnje telefonske press konferencije, koju su odradile Cris Cyborg i Holly Holm, Brazilka je otkrila kako trenutno stoji s težinom te kakav će joj biti završni proces skidanja na 66 kilograma.

Prvakinja je otvoreno progovorila o tome i o situaciji kada je skidala na 63.5 kilograma te o svim dramama koje je prošla, a koje su dokumentirane i objavljene na njenom Youtube kanalu. Sada se bori u kategoriji za koju kaže da joj je prirodna i sretna je zbog toga, a težinu pokušava održavati još od svoje posljednje borbe.

“Moja težina je trenutno jako dobra i sretna sam zbog toga. Nakon moje borbe u srpnju sam odmah nastavila trenirati. Otišla sam na Tajland i bila sam na svojevrsnom odmoru, ali sam svaki dan odlazila trenirati. Cijelo vrijeme pazim na svoju dijetu i radim s Robom Emersonom, istim nutricionistom koji mi je pomogao kod mog svakog skidanja na 66 kilograma”, rekla je.

Prirodna je možda ipak malo pretjeran pojam ako govorimo o kategoriji u kojoj nastupa. Naime, Cyborg je otkrila i na koliko je trenutno kilograma, a broj izgleda uistinu ogroman. No, ona kaže kako je u ranijim slučajevima bio još veći.

“Podosta sam lakša nego ranije. Prije sam u ovo vrijeme hodala s preko 80 kilograma, a sada sam na oko 77. Drugačije je nego ranije kada sam bila teža. Radim na tome da budem sve lakša, ali trenutno moram biti na nekom vrhuncu svoje težine. Vjerujem kako neće biti nikakvih problema kod skidanja na 66 kilograma.”

Nema sumnja kako će Cyborg sigurno biti teža od Holm, koja je još u vrijeme dok je bila bantam prvakinja govorila kako najčešće hoda s tek nešto preko 70 kilograma. Možda je ovog puta tijekom kampa nabacila više, s ciljem da što više vrati do borbe, no to također može negativno djelovati na njenu brzinu, koja bi joj trebala biti možda i glavna snaga u borbi za titulu UFC-ove perolake kategorije. Što se tiče Cyborg, za nju znamo, ona će pokušati iskoristiti svoju snagu i agresiju da što prije napravi značajniju štetu i završi borbu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI