Cris Cyborg odradila trening s profesionalnom momčadi američkog nogometa (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.08.2018 21:13h Autor:

screenshot

Jedna od najpopularnijih borkinja svijeta, sjajna Cris Cyborg, inače je vrlo aktivna osoba koja osim svoje karijere pokušava izgraditi svoju popularnost i na nekim drugim poljima. Njena nova avantura dogodila se na trening igralištu američkog nogometa, gdje se družila s profesionalnom NFL momčadi, Los Angeles Chargersima.

Cyborg već neko vrijeme živi i trenira u Kaliforniji te pokušava do maksimuma koristiti prednost života u jednoj od prijestolnica sporta, filma i zabave. Često ju se može vidjeti na raznim mjestima, a kako uz sebe ima vrlo jak PR tim, takve avanture se najčešće zabilježe kamerom. Tako se na njegom Youtube kanalu našao prilog s treninga Los Angeles Chargersa.

Zapravo, u pitanju je bilo druženje i razmjena nekih iskustava, odnosno Cyborg je pokazala neke trikove koji bi mogli pomoći profesionalnim igračima američkog nogometa. Nakon toga možemo vidjeti kako se ona snalazila na nekim vježbama koje koriste igrači po mnogima najtežeg sporta na svijetu.

Cris trenutno nema ugovorenu borbu, odnosno još uvijek nije uspjela dogovoriti datum borbe protiv Amande Nunes, odnosno vjerojatno najveće ženske borbe u dosadašnjoj UFC povijesti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI