Cris Cyborg odradila “gažu” kao ring djevojka (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.09.2017 11:21h Autor:

Cristiane Justino

Da, dobro ste pročitali, Cristiane Justino je jučer bila ring djevojka na jednom muay thai eventu u Tajlandu, gdje trenutno obitava i trenira.

Cris Cyborg već neko vrijeme privremeno živi u Tajlandu sa svojim dečkom , gdje svakodnevno trenira i brusi svoje muay thai vještine. Budući da je vrlo popularna u tom dijelu svijeta, dobila je ponudu da zabavi publiku kao ring djevojka na jednom eventu na Bangla stadionu, gdje je nastupalo nekoliko njenih kolega. Cristiane je to prihvatila te, kako je sama izjavila, sjajno se zabavila.

Snimku na kojoj obavlja posao je i objavila na svom Instagram profilu, a moramo priznati kako sve izgleda vrlo simpatično te nam je još jedan dokaz kako je Cyborg zapravo vrlo ljubazna i jednostavna djevojka, koja prije svega voli ljude i druženje s istima. Možda nije prizor kakav smo navikli vidjeti u hodu kroz ring s brojem u ruci (u njenom slučaju je to bio pojas prvaka) te cipelama s visokom petom na nogama, no svakako je zabavno. Kako samoj Cyborg, tako vjerojatno i svima prisutnima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI