Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cris "Cyborg": Ne želim Rondin pojas, samo se želim boriti s njom! | Fight Site

Cris "Cyborg": Ne želim Rondin pojas, samo se želim boriti s njom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.05.2015 22:15h Autor:

Cris Cyborg

Cris "Cyborg" Justino je gostovala u emisiji UFC Tonight u kojoj je govorila o mogućem meču s Rondom Rousey. Brazilka je objasnila da joj prioritet nije pojas, već borba s prvakinjom UFC-ove bantam divizije.

Mnogi fanovi priželjkuju realiziranje ove borbe jer MMA zajednica Justino smatra jedinom borkinjom koja može poraziti Rondu Rousey.

Cris o spuštanju u bantam diviziju: "Imam profesionalnog nutricionistu koji mi je mnogo pomogao kod skidanja kila za 145 lbsa. 100% mogu to postići."

Cris o borbi s Rousey: "Spremna sam za ovaj meč. Htjela sam se boriti s njom kad je bila u Strikeforceu. Pokušat ću doći do 135 lbsa. Iritira me. Želim se boriti s njom."

Cris o tom želi li više borbu za pojas ili borbu s Rondom: "Svi borci žele biti prvaci u UFC-u. Mislim kako bi za sad bilo odlično vidjeti mene i Rondu u meču. Ne želim njen pojas, samo meč s njom. Idemo se boriti. Nađimo se na 140 lbsa. Učinimo to."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI